فصل رها شدن از دست سهام تودلی خودروسازان

فصل رها شدن از دست سهام تودلی خودروسازان فرارسیده است تا صنعت خودروسازی ایران پس از ۳۲ سال مسیر غلط، وارد مسیر درست شود.

فصل رها شدن از دست سهام تودلی خودروسازان فرارسیده است تا صنعت خودروسازی ایران پس از ۳۲ سال طی مسیر غلط که از سال ۱۳۷۰ شروع شد، وارد مسیر درست شود و امیدها برای خودروساز شدن را زنده نگاه دارد. امیدی که با زیان و بدهی ۴۰۰ هزار میلیارد تومانی ایران خودرو و سایپا در حال رنگ باختن است.

شرکت های ایران خودرو و سایپا به مصداق عینی ما نمی توانیم تبدیل شده اند و یکی از پایه های اصلی ایجاد حس ناکارآمدی و تحقیر در ضمیر ناخودآگاه جامعه ایرانی هستند. که این نتیجه به دلیل مدیریت “بدون مسئولیت” دولتی با دال مرکزی سپردن عناوین تخصصی به مدیران سیاسی به دست آمده است. نتیجه محتوم سپردن یک کار به چندین متغیر مختلف و متضاد نیازی به تحلیل و تجربه ندارد و کار به جایی رسیده است که حتی مسئولیت سامانه تاسف آور یکپارچه فروش خودرو را هم کسی قبول نمی کند. سامانه ای که حتی فروش خودرو را هم دولتی کرده بود و باعث شد قیمت های نسبی مخدوش شده و شاهد جهش نرخ ها در بازار باشیم.

بررسی سهامداران شرکت خودروسازی سایپا و شرکت خودروسازی ایران خودرو نشان می دهد که این شرکت ها با سهام تودلی علیرغم حضور در بازار سرمایه، دولتی مانده اند و نتیجه دولتی بودن ایجاد حدود ۲۰۰ شرکت ناکارآمد و انبوهی از مدیران کارنابلد است که فاقد حداقل درک از سازوکار صنعت خودروسازی هستند.

سهامداران ایران خودرو

فصل رها شدن از دست سهام تودلی خودروسازان

سهامداران ایران خودرو

فصل رها شدن از دست سهام تودلی خودروسازان

دولت باید بین اصلاح صنعت خودروسازی که به متغیر نخست ناراضی سازی تبدیل شده و دال مرکزی صنایع هایتک را از کارآمدی انداخته است و یا حفظ مکانی برای سپردن مدیریت ها به جریان های سیاسی یکی را انتخاب کند و در صورت انتخاب راه دوم، تا ۲ سال آینده باید ۴۰۰ هزار میلیارد تومان وام جدید به شرکت های خودروسازی؛ عمدتا از محل پایه پولی؛ برای جبران زیان و بدهی انباشته پرداخت کند که به تنهایی برای ایجاد تورم مضاعف پس از ۷ سال تورم بالا، کفایت می کند.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا